Informatique et Internet

Comment acheter des followers instagram?

Het laten groeien van uw Instagram volgen kan een beetje lastig zijn. Sommige mensen willen om verschillende redenen hun zakelijke of persoonlijke Instagram-account laten groeien.

Er zijn een paar verschillende manieren om uw Instagram aanhang te laten groeien. Als u het op de juiste manier doet, kost het veel tijd, voortdurende toewijding en inspanning. De eerlijke manier om meer volgers en betrokkenheid te genereren is het plaatsen van geweldige content en het bedenken van een slimme Instagram-marketingstrategie en het meerdere malen per dag in contact komen met uw publiek.

Sommige mensen willen niet de tijd en moeite nemen om loyale Instagram-aanhangers te krijgen, dus ze zullen Instagram-aanhangers kopen voor een kleine prijs. Weet iemand echt wat er gebeurt als u neppe volgelingen koopt, leuk vindt en zich engageert?

In deze blogpost zullen we het hebben over wat er nodig is om uw Instagram-volger te laten groeien en meer engagement te krijgen op elk van uw berichten.

Waarom zou je Instagram-volgers kopen?

Wanneer mensen naar een Instagram-account kijken, beslissen ze helaas meestal of ze een account willen volgen en zich bezighouden met een account op basis van het aantal volgelingen dat iemand heeft.

U zou verbaasd kunnen zijn over het aantal mensen dat Instagram-aanhangers koopt. Beroemdheden, politici, beïnvloeders en merken hebben voor duizenden volgelingen betaald om hun Instagram-account te laten lijken op een autoriteitsfiguur in hun eigen kleine niche, volgers-kopen.nl.

Mensen kopen Instagram-aanhangers omdat het allemaal om perceptie gaat – zie het als een populariteitswedstrijd. Sommige mensen kopen Instagram-aanhangers omdat ze nog maar net begonnen zijn en duizend volgers willen kopen om ze die kleine impuls te geven die ze nodig hebben.

👇👇 Klik hier om onze GRATIS Social Media Pack te bekijken 👇👇
Nieuwe call-to-action
Hoe kan ik Instagram-aanhangers kopen?
Zoveel mensen willen Instagram beroemd zijn en het kopen van neppe Instagram volgers en houdt van is een snelle en gemakkelijke manier om er te komen.

Om te beginnen koppelt u uw publieke Instagram-account aan een dienst, kiest u hoeveel volgers u wilt kopen en doet u een aankoop. Als u dat hebt gedaan, kunt u uw publiek zien groeien. Zo eenvoudig is het.

Maar, hoeveel kost het om Instagram-aanhangers te kopen?
Er zijn veel goedkope diensten beschikbaar waarmee u 1.000 Instagram-aanhangers kunt kopen voor slechts $10. Typisch wanneer u diensten die bieden volgelingen dit goedkoop, veel van de volgelingen zijn bots of inactieve rekeningen. Dat betekent dat ze nooit zullen deelnemen aan uw berichten of uw producten te kopen.

Koop Instagram-volgers is een vrij dure dienst. Hun diensten zijn hoger omdat ze u beloven dat hun volgelingen actieve en echte Instagram-accounts zijn, in tegenstelling tot vele anderen die u alleen maar bots en inactieve gebruikers krijgen.

Hoeveel kost het om Instagram-volgers te kopen?

Hier zijn een paar voorbeelden van wat het u zou kosten om Instagram-aanhangers te kopen:

Voor 1.000 volgers kost het u $90.
2.000 volgers kost u $179.
5.000 volgers kost u $445.
10.000 volgers kost je $899.
15.000 volgers kost je $1.349.
20.000 volgers kost je $1.800.
Hier is iets om over na te denken. Is het waardevoller om 30.000 valse volgelingen te hebben of 1.000 echte volgelingen die zich bezighouden, commentaar geven en je berichten leuk vinden?

Als je eenmaal heel wat Instagram-aanhangers hebt, zorg er dan voor dat je je verlovingspercentage meet. Om te schatten hoeveel engagement u zou moeten ontvangen, afhankelijk van de hoeveelheid Instagram-aanhangers die u hebt, is vrij eenvoudig.

Volg deze formule:
aantal likes + aantal commentaren / aantal volgers x 100 = verlovingspercentage
Als u een bedrijf bezit, zal dit u helpen om te zien hoe goed uw Instagram-strategie werkt. Het zal u ook vertellen of uw doelgroep zich met uw content verbindt en zich ermee bezig houdt.

Moet u Instagram-volgers kopen?
Hier is de vraag, als het zo makkelijk en goedkoop was om neppe volgers te kopen, zou niet iedereen het doen?

Wanneer u Instagram-volgers koopt, betaalt u alleen voor een nummer. Dit betekent dat de volgelingen waarvoor u betaalt, zich niet zullen bezighouden met uw Instagram-berichten of -verhalen. De nieuwe volgers zullen u waarschijnlijk niet terug volgen en als ze dat wel doen zullen ze u voor een paar dagen volgen en dan verdwijnen.

Als uw prioriteit is om een grote volgeling te hebben, zal het kopen van Instagram-aanhangers dat zeker doen.

Hoe krijg je meer Instagram graag en commentaar.

Vergeet niet dat deze volgelingen niet zullen volgen en zich voor altijd met u bezighouden en Instagram is kraken op het aantal bots en inactieve accounts die een gebruiker heeft. Als iemand erachter komt dat je tonnen nieuwe volgelingen hebt gekocht, kan het je geloofwaardigheid ruïneren bij de mensen die je daadwerkelijk volgen.

Als u op zoek bent naar een Instagram beïnvloeder te worden, zullen de meeste mensen niet met u werken als u uw volgelingen heeft gekocht en als ze er wel achter komen dat dat grote problemen betekent.

Wat heeft het voor zin om te betalen voor duizenden Instagram-aanhangers, als u maar 5 likes op uw berichten krijgt? Voor mij is dat gewoon verdacht.

Dus, is het gewoon geldverspilling? Ik laat jou beslissen.

Related posts

Devenir représentant du personnel en intégrant le CSE de son entreprise

Franck

Les solutions nomades : des outils au service des travailleurs itinérants

sophie

Création de sites: agences web en Suisse

Web Express