Divers

Booster son business avec internet

Les bonnes agences internet en Suisse

Det kan være litt vanskelig å vokse Instagramen din etter. Noen mennesker kan være lurt å utvide sin forretnings- eller personlige Instagram-konto av forskjellige grunner www.instafolgere.com.

Det er noen forskjellige måter å utvide Instagramen din på. Hvis du gjør det på riktig måte, tar det mye tid, kontinuerlig dedikasjon og krefter. Den ærlige måten å generere flere følgere og engasjement er å legge ut flott innhold og komme med en smart Instagram markedsføringsstrategi og engasjere seg med publikum flere ganger om dagen insat.

Noen mennesker ønsker ikke å ta seg tid og krefter på å få lojale Instagram-følgere, slik at de vil kjøpe Instagram-følgere for en liten pris. Vet noen virkelig hva som skjer når du kjøper falske følgere, likes og engasjement?

I dette blogginnlegget vil vi snakke om hva som skal til for å vokse Instagramen din etter og få mer engasjement på hvert enkelt innlegg.

shutterstock_419396578
Hvorfor kjøpe Instagram-følgere?
Når folk ser på en Instagram-konto, bestemmer de dessverre typisk om de vil følge og engasjere seg med en konto basert på antall følgere noen har.

Du kan bli overrasket over antall mennesker som kjøper Instagram-følgere. Kjendiser, politikere, påvirkere og merkevarer har betalt for tusenvis av følgere bare for å få Instagram-kontoen til å virke som en autoritetsfigur i deres egen lille nisje.

Folk kjøper Instagram-følgere fordi det hele handler om persepsjon – tenk på det som en popularitetskonkurranse. Noen mennesker kjøper Instagram-følgere fordi de bare er i gang og vil kjøpe tusen følgere for å gi dem det lille løftet de trenger.

👇👇 Klikk her for å sjekke vår GRATIS pakke for sosiale medier 👇👇
Ny oppfordring til handling
Slik kjøper du Instagram-følgere
Så mange mennesker vil være berømte på Instagram og kjøpe falske Instagram-følgere og liker er en rask og enkel måte å komme dit på.

For å komme i gang kobler du den offentlige Instagram-kontoen din til en tjeneste, velger hvor mange følgere du vil kjøpe og foretar et kjøp. Når du har gjort det, kan du se publikum vokse. Det er så enkelt.

Men, hvor mye koster det å kjøpe Instagram-følgere?
Det er mange billige tjenester som lar deg kjøpe 1000 Instagram-følgere for bare 10 dollar. Vanligvis når du finner tjenester som tilbyr følgere dette billig, er mange av tilhengerne bots eller inaktive kontoer. Dette betyr at de aldri vil delta i innleggene dine eller kjøpe produktene dine.

Kjøp Instagram Followers er en ganske dyr tjeneste. Tjenestene deres er høyere fordi de lover deg at deres følgere er aktive og ekte Instagram-kontoer, i motsetning til mange andre som bare skaffer deg bots og inaktive brukere.

Hvor mye koster det å kjøpe Instagram-følgere?

Her er et par eksempler på hva det vil koste deg å kjøpe Instagram-følgere:

For 1000 følgere vil koste deg $ 90.
2000 følgere vil koste deg $ 179.
5000 følgere vil koste deg $ 445.
10.000 følgere vil koste deg $ 899.
15 000 følgere vil koste deg $ 1,349.
20.000 følgere vil koste deg $ 1.800.
Her er noe å tenke på. Er det mer verdifullt å ha 30 000 falske følgere eller 1000 ekte følgere som vil engasjere, kommentere og like innleggene dine?

Når du har ganske mange Instagram-følgere, må du sørge for å måle engasjementsgraden din. Å estimere hvor mye engasjement du bør få avhengig av hvor mye Instagram-følgere du har er ganske enkelt.

Følg denne formelen:
antall likes + antall kommentarer / antall følgere x 100 = engasjementsgrad
Hvis du eier en bedrift, vil dette hjelpe deg å se hvor bra Instagram-strategien din fungerer. Den vil også fortelle deg om målgruppen din kobler seg til og engasjerer seg med innholdet ditt.

Bør du kjøpe Instagram-følgere?
Her er spørsmålet, hvis det var så enkelt og billig å kjøpe falske følgere, ville ikke alle gjort det?

Når du kjøper Instagram-følgere, betaler du bare for et nummer. Dette betyr at følgerne du betaler for ikke vil delta i Instagram-innleggene eller historiene dine. Det er ikke sannsynlig at de nye følgene følger deg tilbake, og hvis de gjør det, vil de følge deg i noen dager og deretter forsvinne.

Hvis din prioritering er å ha en stor følgetall, vil det å kjøpe Instagram-følgere definitivt gjøre det.

Slik får du flere Instagram-likes og kommentarer.

Husk at disse følgere ikke vil følge og samarbeide med deg for alltid, og Instagram er i ferd med å slå ned antallet bots og inaktive kontoer en bruker har. Hvis noen finner ut at du har kjøpt mange nye følgere, kan det ødelegge troverdigheten din med menneskene som faktisk følger deg.

Hvis du ønsker å bli en Instagram-influencer, vil de fleste ikke samarbeide med deg hvis du kjøpte følgere, og hvis de finner ut av det, betyr det store problemer.

Hva er vitsen med å betale for tusenvis av Instagram-følgere, hvis du bare får 5 likes på innleggene dine? For meg er det bare mistenkelig.

Så er det bare bortkastet penger? Jeg lar deg bestemme.

Related posts

Les critères pour choisir les boucles d’oreilles en perles

sophie

Créer une entreprise en Angleterre : 3 conseils pratiques

Laurent

Les conseils pour déménager sans aucun stress !

Franck