Commerce et Economie

Instagram: comprendre ce reseau social

Instagram: comprendre ce reseau social
Notez cet article

Instagram-seurannan kasvattaminen voi olla hieman hankala. Jotkut ihmiset voivat haluta kasvattaa liiketoimintaansa tai henkilökohtaista Instagram-tiliään useista syistä.

On muutamia eri tapoja kasvattaa Instagramasi seuraamalla. Jos teet sen oikein, se vie paljon aikaa, jatkuvaa omistautumista ja vaivaa. Rehellinen tapa saada lisää seuraajia ja sitoutumista on postittaa upea sisältö ja keksiä älykäs Instagram-markkinointistrategia ja sitoutua yleisöösi useita kertoja päivässä buyfollowers.fi.

Jotkut ihmiset eivät halua viettää aikaa ja vaivaa saadakseen uskollisia Instagram-seuraajia, joten he ostavat Instagram-seuraajia pienestä hinnasta. Tietääkö kukaan todella mitä tapahtuu, kun ostat vääriä seuraajia, tykkäämisiä ja kihloja?

Tässä blogiviestissä puhumme siitä, mitä tarvitaan Instagram-seurantasi kasvamiseen ja sitoutumiseen jokaisessa viestissäsi.

Miksi ostaa Instagram-seuraajia?

Kun ihmiset katsovat Instagram-tiliä, valitettavasti he yleensä päättävät, haluavatko he seurata tiliä ja käydä sen kanssa seuraajien lukumäärän perusteella.

Saatat olla yllättynyt siitä, kuinka monta ihmistä ostaa Instagram-seuraajia. Julkkikset, poliitikot, vaikuttajat ja brändit ovat maksaneet tuhansille seuraajille pelkästään sen vuoksi, että heidän Instagram-tilinsä tuntuu olevan viranomaishahmo omassa pienessä kapeassaan.

Ihmiset ostavat Instagram-seuraajia, koska kyse on vain havainnoista – ajattele sitä suosiokilpailuna. Jotkut ihmiset ostavat Instagram-seuraajia, koska he ovat vasta aloittamassa ja haluavat ostaa tuhannen seuraajan antaa heille tarvitsemansa pienen vauhdin. Niin monet ihmiset haluavat olla Instagram-kuuluisia ja ostaa vääriä Instagram-seuraajia ja tykkäyksiä on nopea ja helppo tapa päästä sinne.

Aloitaksesi, linkität julkisen Instagram-tilisi palveluun, valitset kuinka monta seuraajaa haluat ostaa, ja teet ostoksen. Kun olet tehnyt sen, voit seurata yleisösi kasvavan. Se on niin helppoa.

Mutta kuinka paljon Instagram-seuraajien ostaminen maksaa?
Saatavilla on monia halpoja palveluita, joiden avulla voit ostaa 1000 Instagram-seuraajaa vain 10 dollarilla. Tyypillisesti, kun löydät palveluita, jotka tarjoavat seuraajille näin halpaa, monet seuraajista ovat robotteja tai passiivisia tilejä. Tarkoittaa, että he eivät koskaan osallistu viesteihisi tai osta tuotteita.

Osta Instagram-seuraajia on melko kallis palvelu. Heidän palvelut ovat korkeampia, koska he lupaavat sinulle, että heidän seuraajansa ovat aktiivisia ja todellisia Instagram-tilejä, toisin kuin monet muut, jotka vain antavat sinulle robotteja ja passiivisia käyttäjiä.

Kuinka paljon maksaa Instagram-seuraajien ostaminen?

Tässä on jotain ajateltavaa. Onko arvokkaampaa olla 30000 vääriä seuraajia tai 1 000 todellista seuraajaa, jotka osallistuvat, kommentoivat ja pitävät viesteistäsi?

Kun sinulla on melko vähän Instagram-seuraajia, muista mitata sitoutumisastetta. Melko yksinkertainen on arvioida, kuinka paljon sitoutumista sinun pitäisi saada riippuen Instagram-seuraajien määrästä.

Seuraa tätä kaavaa:
tykkäysten lukumäärä + kommenttien lukumäärä / seuraajien lukumäärä x 100 = sitoutumisaste
Jos omistat yrityksen, tämä auttaa sinua näkemään, kuinka hyvin Instagram-strategiasi toimii. Se kertoo myös, onko kohdeyleisösi yhteydessä ja kiinnostava sisältöön.

Pitäisikö sinun ostaa Instagram-seuraajia?
Tässä on kysymys, jos väärennettyjen seuraajien ostaminen olisi niin helppoa ja halpaa, eikö kaikki tekisi sitä?

Kun ostat Instagram-seuraajia, maksat vain numerosta. Tämä tarkoittaa, että seuraajat, joista maksat, eivät osallistu Instagram-viesteihisi tai tarinoihisi. Uudet seuraajat eivät todennäköisesti seuraa sinua takaisin, ja jos he tekevät, he seuraavat sinua muutaman päivän ja katoavat sitten.

Jos ensisijaisena tavoitteena on suuri seuraajamäärä, Instagram-seuraajien ostaminen tekee sen ehdottomasti.

Kuinka saada lisää Instagram-tykkää ja kommentteja.

Muista, että nämä seuraajat eivät seuraa ja ota sinuun yhteyttä ikuisesti ja Instagram haastaa käyttäjän botti- ja passiivisten tilien määrän. Jos joku saa selville, että olet ostanut tonnia uusia seuraajia, se voi pilata uskottavuutesi ihmisten kanssa, jotka todella seuraavat sinua.

Jos haluat tulla Instagram-vaikuttajaksi, suurin osa ihmisistä ei työskentele kanssasi, jos ostit seuraajat ja jos he tajuavat sen, se tarkoittaa suuria ongelmia.

Mitä hyötyä on maksaa tuhansille Instagram-seuraajille, jos saat vain 5 tykkäystä viesteihisi? Minulle se on vain epäilyttävää.

Joten onko se vain rahan tuhlausta? Annan sinun päättää.

Related posts

Stylo avec logo: un objet publicitaire incontournable

Laurent

Traduction de vos textes juridiques avec les professionnels de PoliLingua

Web Express

Choisir le meilleur fournisseur de vêtements

Laurent